Bedre enn forventet med de nye medisinene

Nå har jeg gått noen uker på de nye medisinene mine, og jeg føler meg ikke lenger så oppblåst og har heller ikke vært dårlig i magen (bank i bordet) på de. Hadde en del voldsomme magekramper i starten, og følte meg svimmel, men det er bedre nå. Så satser på at disse er bedre for meg. Skal på kontroll i morgen å ta blodprøver, så får jeg vite på mandag om kroppen takler dem.

2 kommentarer

Per Arne

11.11.2013 kl.14:19

Veldig stolt av deg at du står frem..jeg har også den sykdomen å ta de samma medisinene,å dem har hjulpet meg veldig,startet med dem for ca 4-5 månder siden.fikk påvist hiv i 2003 da jeg sluttet med dop å vert nykter siden 2003..er du plaget av mye bivirkniger på medisinene du tar??Kvalme,Spy følelse å mye annet smått..

mvh

Per Arne

Camilla Tobekk

12.11.2013 kl.08:15

Per Arne: Hei, jeg har ikke særlig med bivirkninger på de medisinene jeg tar nå, er noe plaget med dårlig mage. Men det er ikke på langt nær så ille som på noen av de andre medisinene jeg har brukt før jeg fikk disse. Så jeg ville snakket med legen din om det. Det er mange typer medisiner en kan velge blandt, og kanskje er det noen som du ikke vil reagere så kraftig på. Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits