Et kjipt kryss

Jeg skal som sagt gifte meg i sommer, og i den forbindelse må man jo fylle ut litt skjemaer. Det ene man skal krysse av på er om man har en smittsom sykdom, og parteren må signere at han vet konsekvensene av dette. Merket det var en kjip følelse i meg selv å måtte krysse av på dette. Skjønner jo hvorfor det er sånn, og har ikke noe mot det. Men alikevel er det følelelsen av å være farlig som dukker opp... Han må jo skrive under på at på tross at jeg er farlig så godtar han meg. Det er jo det han gjør, han lever jo med meg og vil fortsatt dette. Ellers hadde han jo ikke ville gifte seg med meg. Det er jo noe jeg tenker på av og til, men ikke så ofte. Men i slike situasjoner som dette skjema kommer det liksom veldig opp i bevisstheten...

Én kommentar

Mie

10.04.2011 kl.11:27

Jeg ser hva du mener...selv har jeg også en sykdom som jeg i det daglige undertrykker så mye som mulig-noe som er helt nødvendig for å fremme livskvaliteten så mye som mulig . Altså jeg vet godt hva den gjør med meg,men hvis jeg skal tenke for mye på det vil jeg bli deprimert. Jeg vil ikke at sykdommen skal styre for mye av mitt liv,det er heller ikke nødvendig. den tar nok som det er!

Jeg syntes du klarer deg så godt og tenker at det er helt naturlig at du syntes det er kjipt .

Alle med sykdom syntes det er kjipt å ha en sykdom.

Tenker på deg og sender deg mange gode tanker. Så moro at du står foran giftemål snart :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits