Med blanke ark

Det er ikke lenge til jeg og samboern min gifter oss, under en mnd faktisk. Det er ikke lenge til i det hele tatt, jeg kjenner jeg gleder meg mer og mer! Jeg sliter med ryggproblemer, så har selvfølgelig fått prolaps i ryggen igjen nå, men heller nå enn akuratt under bryllupet. Men kjenner jeg blir litt koko av å ikke ha en funksjonabel rygg. Men heldigvis er bryllupet under kontroll, så lenge dette her går over snart.. Men jeg er bedre nå etter noen dager allerede, så satser på at dette går bra! Jeg skal bytte etternavn når vi gifter oss, og det ser frem til. Har så dårlige vibber med det har nå, det er jo fra mitt forige ekteskap, og hele navnet minner meg om en dårlig periode i livet mitt, sykdomen og alt som kom i kjølevannet av det. Nå skal jeg ta tilbake pikenavnet mitt og min samboers navn, en ny start med gode vibber! Gleder meg til å starte med blanke ark på en måte :)

5 kommentarer

Barnelykke

04.06.2011 kl.21:33

Masse Lykke til!

B I R T E

07.06.2011 kl.13:19

Så glad på dine vegne :)

Hvilken dato gifter du deg forresten? Du kommer sikkert til å bli en vakker brud :)

Klem fra meg

Camilla Tobekk

07.06.2011 kl.14:13

Anonym: Takk for det :) 1 juli er den store dagen.

Frank

03.07.2011 kl.12:17

Har fått vite i går, at jeg er HIV+. Har det mye mye vondt nå. Fullstendig kollaps. Kan noen sende email til meg. Jeg må bare snakke med noen. Kjære GUD hjelp meg.

Heidi

27.07.2011 kl.23:47

Flott blogg. Har hatt mange positive møter med positive, -jeg støtter dere 100% og ser veldig opp til de som våger å være åpne om sin status! =)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits