Nå er jeg her, fullt navn og bilde

Ja, i dag er bladet Kamille ute til de som er abonnenter, hvor jeg står frem som hiv-positiv. De som kjøper i butikk må vente til fredag (25.nov). Jeg har gledet meg til å slippe ut hemligheten en stund nå. Artikkelen ble jo skrevet for en liten stund siden, så har jo ventet på denne dagen. Så nå er jeg spent på de reaksjoner som kommer. Jeg satser på mest gode tilbakemeldinger, men er også forbredt på ikke fullt så gode, men det er iallefall de som støtter opp rundt meg som gjør at jeg velger å stå frem. Tar det gode med det dårlige, og satser på at dette blir en bra ting. Jeg velger jo å stå frem først og fremst for min egen del, jeg sier jo nå med dette til meg selv at jeg ikke trenger skamme meg og gjemme meg bort. Og med å overbevise meg selv, er jeg helt sikker på at andre vil forstå det samme. Både andre med hiv, og andre som med dette kan få et mer realistisk syn på hvordan det er å leve med hiv i 2011. For at andre skal forstå så er man jo nødt til å la folk få sjansen til å se virkligheten.

Jeg skulle bare ønske at jeg ikke lå rett ut med dårlig rygg akkurat nå... Har ikke tid til å være låst fast i sofaen nå. Men men, håper ryggen gir seg raskt :)

3 kommentarer

Veronica

23.11.2011 kl.17:29

Flott reportasje om deg i Kamille. Flott att du tør gi sykdommen ett "ansikt" og att du på denne måten også viser att helt vanlige mennesker også kan få sykdommen. Det skulle ha vært flere som deg som tør å stå frem med "tabubelagt" sykdommer!

Marita Solheim

25.11.2011 kl.20:36

Las om deg i Kamille ! Du er modig :) sikkert et kjempegodt forbilde for andre mennesker som har denne sjukdommen. Stå på videre !

Ellen May

26.11.2011 kl.14:48

Kjære Camilla! Jeg er kjempestolt av deg! Var ute og kjøpte Kamille i dag. Takk for at du tipset meg. Det var en flott artikkel. Stor klem!

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits