På forsiden av Dagsavisen

Nå har jeg nettopp våknet, og det første jeg gjør er å skru på PCn for å finne nettutgaven av Dagsavisen. Har ventet på å se resultatet av da jeg og min mann snakket med en journalist derfra. Jeg og Christian er på forsiden til og med, håper folk kjøper avisen og leser om tema hiv. Har lest hele artikkelen hvor det går grundig inn i flere sider av det å leve med hiv i dag. Jeg håper jo at folk skal lese og begynne tenke. Bare at folk blir mer oppmerksom på at det faktisk er mange med hiv som ikke tør å stå fram, kanskje vi kan begynne slå ned fordommene rundt dette. Det burde ikke være nødvendig å gå med tilleggsbekymringen om hva som vil skje dersom en er åpen. Jeg vet jo ikke konsekvensene av at jeg nå er åpen, men velger å gå for at dette er med på bedre og løfte situasjonen for andre som er smittet. For meg er det bare vente å se hva fremtiden bringer, morgendagen er jo like ukjent som den alltid har vært.

2 kommentarer

Tove

26.11.2011 kl.08:45

Skal gå inn å lese dette. Enig med det du skriver, synd at det skal være skummelt med åpenhet.

Ane

29.11.2011 kl.21:28

Hei Camilla og Christian! Har akkurat lest artikkelen i Dagsavisen. Jeg blir alltid glad og inspirert av modige mennesker som dere som tør å gi av seg selv for en bedre verden. Takk for at du og din mann sto fram så jeg fikk lære noe nytt. Ønsker dere all lykke, barna dere ønsker dere, og alt det beste livet har å by på!

Beste hilsen Ane

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits