Verdens aidsdag i dag

Jeg har i dag vært på HivNorge sitt arrangement i forbindelse med Verdens Aidsdag. Jeg ville ha med med meg lanseringen av en bok som heter "Elsk meg som jeg er" av Trude Ringheim. Dette er en bok hvor noen anonyme kvinner forteller sin historie om det å være hiv-positiv. Jeg har lenge savnet vinklingen fra kvinneståstedet så synes det er veldig bra at det nå blir litt fokus her også. Da jeg var på dette arrangementet kom det en fra Nrk.no og lurte på om hun kunne stille meg noen spørsmål ettersom jeg nå er åpen hiv-positiv. Jeg synes jo at det er viktig at det kommer mer informasjon om kvinner med hiv, så jeg stillte opp. Så da var jeg plutselig på Nrk sine nettsider også :)  les artikkelen her

2 kommentarer

Oslofyr43

03.12.2011 kl.12:51

Hei, takk for at du har valgt åpenhet om diagnosen. Jeg er overbevist om at mer åpenhet er den mest effektive måten å få redusert fordommer og uvitenhet om hiv på. Selv har jeg levd med hiv i 13 år, og har det bra, lever på mange måter et godt liv, men er ikke klar for å være åpen ennå, noe jeg skulle ønske. Men det kommer nok.. Ellers har jeg i flere år vært aktiv i Hiv Manifest gruppen, nå Foreningen M. Vi har ny nettside her, hvis du har lyst til å kikke. www.m30.no Klem fra meg!

Beauty by Vilde

11.12.2011 kl.02:06

stå på!! fin blogg! stikk innom min;)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits