Bli en bok?

På lørdag var jeg på Hiv-informant seminar på HivNorge, det var ganske spennende. Jeg har en stund tenkt på at jeg kunne likt å fortelle andre om min situasjon. Jeg er egentlig kanskje skjenert, i allefall i en situasjon hvor jeg skulle måtte stå å snakke foran en forsamling. Men det er kanskje noe man lærer seg eller kan venne seg til? Men det var også en dame fra Norsk Folkehjelp der som fortalte om noe de har som heter Menneske-Biblioteket. Det er da mennesker i mange forskellige situasjoner og med forskjellige diagnoser som blir lånt ut til skoler / bedrifter / organisasjoner hvor de snakker i mindre grupper med folk. Det hørtes veldig gøy ut synes jeg, så jeg har tenkt på å bli en "bok". Det virker som en fin måte å møte mennesker på. Jeg synes det er viktig at folk får et realistisk møte med en med hiv, og det å snakke og møtes personlig tror jeg er en flott måte å gjøre det på. Så da får jeg se om jeg etter sommeren er en bok :)

I det nye nummeret av Positiv (et blad om hiv og ting rundt det, som blir gitt ut av HivNorge) er det en lang artikkel om meg, ble veldig fornøyd med den. Og har fått mange fine tilbakemeldinger fra de som har lest den. Det er veldig gøy. Bladet ligger gratis ute i PDF på HivNorge sine nettsider.

2 kommentarer

Gamla

03.07.2012 kl.16:35

Du kommer til å bli en spennende bok ! Fortsett å skrive om deg selv så vi alle kan følge med. Litt oftere enn du har gjort i det siste, slik at vi vet at du oppdaterer bloggen :))

Camilla Tobekk

04.07.2012 kl.08:21

Gamla: Skal bli litt mer aktiv igjen nå som jeg er bedre i ryggen :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits