Bra resultater

På mandag var jeg på Ullevål og fikk vite resultatene av siste blodprøve. Tallene mine så gode ut, ikke noe målbart virus i blodet og imunforsvaret har holdt seg stabilt de siste årene nå på et ok nivå. Det er godt å vite at alt går bra. Det er såpass stabilt nå at jeg ikke trenger gå til sjekk hver 3 mnd, men heller hver 6 mnd. Det er bra synes jeg, for jeg liker ikke å sitte på venterommet på Ullevål. Faktisk er det å sitte der å vente verre enn selve blodprøven. Det er bare et stikk som går fort og greit over. Men det å sitte der på venterommet og bare vente... For det er alltid ventetid der. Jeg blir ganske svimmel av det jeg faktisk. Så godt at det nå kun er 2 ganger i året. Jeg begynnte i mars på den nye medisinen Eviplera som er kun 1 stk pille om dagen. Jeg gikk på noen som var 1 stk om morgnen og 3 stk på kvelden før. Enklere med kun en om dagen. Dessuten ble jeg litt gul i øynene av de forige, pga de sliter litt på levern. Men nå med den nye er det borte. Sikkert ingen som merket jeg var litt gul i øynene, men jeg føler meg bedre når jeg ikke ser det lenger.

Én kommentar

En mamma

20.07.2012 kl.13:33

Så bra! Det er fantastisk deilig å se at medisinene vireker som de skal. Ønsker deg all lykke! Måtte barneønsket deres gå i oppfyllelse!

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits