Triste nyheter

Jeg har ikke skrevet på lenge, jeg ville vente til jeg kunne komme med gode nyheter. Men istedet er det dårlig nytt.. Jeg skulle nå vært gravid i uke 12, og var på ultralyd i dag. Der fikk vi vite jeg har hatt en missed abortion, kom ikke lengere enn litt over 7 uker.. utrolig trist. Gruer meg til i morgen når jeg skal på sykehuset. Men midt oppi alt det triste nå prøver jeg å huske at det er naturens gang, og vi klarte jo å bli gravide. Så da klarer vi det nok igjen etterhvert håper jeg. Men det er jo utrolig kjipt å gå igjennom dette. Vi hadde jo begynt å tro dette gikk veien..

 

2 kommentarer

Anonym

15.11.2012 kl.21:02

Vil ikke kjæresten din få hiv når dere har ubeskyttet samleie. Eller barnet inni magen? Vet ikke så veldig mye om hiv, så bare nyskjerrig. Skjønner godt at du er lei deg, har selv mistet og det er fryktelig sårt :( Hvis det er noe trøst så gikk det to måneder så satt den igjen:)

Camilla Tobekk

15.11.2012 kl.21:12

Anonym: jeg svarer gladelig på spørmål :) så lenge jeg går på medisiner og de virker som de skal jeg i prinsippet ikke smittsom. men det er selvfølgelig et valg han tatt det å ha ubeskyttet sex. barnet har eget blodomløp så det blir ikke smittet i magen.

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits