Uken etter

Det har gått en uke siden jeg kom hjem fra sykehuset etter spontanaborten. Uken har i for seg gått ganske greit. Har vært veldig sliten, og hatt en del smerter som heldigvis virker som har gitt seg nå. Men jeg føler meg veldig trist og tom. Jeg kan føle meg ganske ok, for så å plutselig bli trist. En uke er jo ikke lenge, så dette vil vel bli lettere. Men på mandag skal jeg på jobb igjen og jeg merker jeg gruer meg litt. Det blir liksom tilbake til hverdagen og ikke lenger vente på en baby..

2 kommentarer

Kåre

16.12.2012 kl.00:18

Hei,leste om deg,så jeg ville besøke bloggen din:) Veldig trist å lese om spontanaborten din,men håper ved en eventuell ny graviditet at det skal gå bra.Syns det er kjempeflott at du står fram som "jenta med hiv",pga.det hjelper utrolig mye for andre mennesker å se at det går an å leve bra med denne kroniske sykdommen og stifte familie,og at det er gode medisiner mot den i dag.

Camilla Tobekk

26.12.2012 kl.08:54

Kåre: Ble veldig glad da jeg så kommentaren fra deg, takk :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits