Månedene går i grunn ganske fort

Jeg har ikke skrevet på en stund, noen ganger er det kanskje slik at jeg unngår å skrive fordi når jeg skriver er det så lett å begynne tenke og gruble. Jeg har de siste månedene konsentrert meg om å bli ferdig med de blodprøvene jeg må igjennom i 6 måneder for å bli klarert frisk fra den mola greia. Jeg har nå bare en måned igjen før jeg er ferdig med det. Var å tok blodprøver uka før påske, og alt går fortsatt slik det skal. Men det er slitsomt å måtte gå å ta disse blodprøvene, jeg blir liksom ikke ferdig med det. Jeg synes jo selv jeg har kommet veldig langt etter spontanaborten, men det hadde kanskje godt bedre, litt fortere dersom jeg ikke hadde dette hengende over meg. Men jeg tenker positivt, og ting pleier jo å ordne seg. Så da får jeg ta en dag om gangen, og plutselig er det vår og andre ting å tenke på.

3 kommentarer

Mie

03.04.2013 kl.21:52

Hvorfor må du ta blodprøver i denne sammenheng, er det fordi det tar så lang tid for kroppen å kvitte seg med det? - Håper virkelig at det går deres vei neste gang det kommer en spire. Er tøft å miste , selv om man får nye muligheter er det tungt en periode. - Har du fått mange tilbakemeldinger etter at du var på TV?

Camilla Tobekk

04.04.2013 kl.18:56

Mie: Takk for hyggelig melding :)
Ja de blodprøvene er for å vite at alt er borte, slik at jeg ikke får det igjen.
Har fått mange gode tilbakemeldinger etter vi var på tv, folk synes det er bra med oppdatert informasjon. De aller fleste er hyggelige, men på nettet har jeg fått noen negative kommentarer også, men det i hovedsak fra anonyme folk som slenger ut kommentarer uten faglig backup i det de sier. Jeg velger jo å være åpen, og det viktigste er at de rundt meg støtter meg. Alle andre som ogsåstøtter meg setter jeg veldig pris på. Kunnskap er viktig.

Mie

14.04.2013 kl.21:02

Kunnskap er viktig ja, det er helt sikkert. Utrolig glad for at du er åpen, og på den måten kan du spre kunnskapen du har til andre via nett og TV! - Jeg håper du snart har muligheten til å prøve på et nytt svanerskap og at kroppen kvitter seg med dette(som jeg ikke klarer å gjengi navnet på).

Godt å lese at du har en mann og venner,familie etc som støtter deg. Det er jo noe vi alle trenger uansett hvor vi er i livet . Syntes denne bloggen er spennende. Trist å høre at enkelte lirer av seg negative ting. Man får tenke at de mest sannsynlig plages av noe "større" siden de finner trøst i å komme meg negativitet i en sak som , slik jeg ser det,ikke er annet en positiv!!for det er jo kjempepositivt at det går framover i forskning!

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits