Artikkel på klikk.no

På klikk.no kan man i dag lese en artikkel med meg. Jeg synes det er viktig at det kommer frem hvor langt vi faktisk har kommet. Jeg håper at dersom jeg skulle bli så heldig å få barn en gang at jeg slipper møte fordommer. Jeg vil jo også at mitt barn skal slippe å møte fordommer med det å da ha en hiv-positiv mor. Dette er noe jeg tenker en del på, og håper at det at jeg står frem har en positiv effekt.

7 kommentarer

Malin

25.04.2013 kl.14:27

Hei!

Leste akkurat artikklen om deg på klikk.no, og jeg må si at jeg synes det er utrolig trist at dere ikke har noen rett til hjelp! Så lenge du går på medisiner som fungerer, og det er liten sjanse for at barnet skal bli smittet, skjønner jeg egentlig ikke helt problemet!

Håper virkelig det ordner seg for dere! Og at dere en vakker dag får bli foreldre!

Lykke til, og hold motet oppe!

Hilsen Malin :)

Mariann

25.04.2013 kl.14:28

Hei Camilla. Jeg vil bare si at du er en sterk og ikke minst modig kvinne. Er sikker på at din åpenhet hjelper mange som kanskje også er i din situasjon. Jeg har vært så heldig å fått to barn på to forskjellige måter. Har et adoptiv barn og et magebarn, det er mange måter å få barn på i dagens samfunn, det er bare synd at uvitenhet og mange helt ufortståelige regler setter en stopper for mange. Det å ha en diagnose har ingen ting å gjøre med hva slags forelder man blir. Håper det ordner seg for deg og din mann og at dere på en eller annen måte får et barn, som dere ønsker så sterkt. Det at du står frem og er så ærlig er jeg sikker på er med på ta bort eventuelle fordommer noen mennesker kanskje har. Lykke til Camilla.

Lekeplassen

25.04.2013 kl.15:11

Tittet innom, og legger igjen en liten hilsen :)

Camilla Tobekk

25.04.2013 kl.15:45

tusen takk :-)

Camilla Tobekk

25.04.2013 kl.15:45

tusen takk :-)

Ine

26.04.2013 kl.01:52

Leste artikkelen. Å må si jeg er takknemlig for en oppfrisking av komplett uvitenhet om HIV.

Synes det er kjempe trist den situasjonen dere er i. Men du/dere virker kjempe sterke så bare å holde motet oppe. Når det kommer til alle negative kommentarer, er det mange andre, og verre ting et barn kan bli født med idag, tenker nå jeg.

Lykke til videre :)

Camilla Tobekk

26.04.2013 kl.07:34

Ine: Takk :-) Dessuten blir jo ikke mitt evtuelle barn født med hiv, jeg går på vellykket behandling og blir tett fulgt opp av lege.

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits