Negative kommentarer under artikkelen på nettavisen

Jeg har sett at artikkelen også ligger på Nettavisen, der er det jo noen som kommenterer under. Jeg er jo fullstendig klar over at folk kommenterer i øst og vest. Noen av dem er direkte tåpelige kommentarer som kommer fra folk som ikke er særlig opplyst om tema. Folk må jo få lov til å mene det de vil, jeg forventer ikke at alle skal være enige med meg. Selv om jeg selvfølgelig godt vet at om jeg blir gravid så vil ikke barnet bli smittet, så har jo folk flest ikke satt seg inn i og undersøkt fakta slik som jeg har. Jeg mener ikke jeg er egoistisk som ønsker å bli mor, om det er noen som har tenkt gjennom konsekvensene så er det meg. Jeg ville ikke risikert noe som kunne skade fosteret. Det er mye som kan skje med både barn og foreldre uavhengig om en av foreldrene har hiv. Livet har dessverre ingen garantier for at det skal bli perfekt. Jeg vet at Christian og jeg har enormt mye kjærlighet som vi gjerne skulle delt med ett barn.

7 kommentarer

Veien med IVF

26.04.2013 kl.08:35

Så flott artikkel om deres historie! Det er trist at dere ikke får hjelp her i Norge. Tilbyr dem ikke hjelp for hiv positive i Danmark?

Jeg leste noen av kommentarene nedenfor artikkelen, og jeg må si at jeg er rystet av folks meninger og holdninger. Kjenner jeg er litt tom for ord nå!

Jeg håper av hele mitt hjerte at dere lykkest til slutt! Blir det til at dere sparer til IVF i utlandet? Vi lykkes ikke i det offentlige, og driver å sparer for nye forsøk i Danmark.

Klem til deg

Mille

26.04.2013 kl.09:59

Vil bare ønske dere masse masse lykke til! Vet alt om hvordan det er å ønske seg barn og ikke få det til..! Det positive er jo at dere har blitt det en gang; så det er jo virkelig mulig! Bare tar litt lenger tid for noen av oss!

Camilla Tobekk

26.04.2013 kl.11:29

Veien med IVF: Fra og med i år får man ikke hjelp i Danmark. Det er fordi Danmark nå tilbyr utvidet hjelp til sine egne innbyggere slik at de ikke tar imot folk utenfra på samme måte lenger. Det er bare på Rigshospitalet i Kjøpenhavn slik hjelp hadde vært mulig i Danmark, ikke hos private som Stork klinikk o.l.
Vi har bestemt oss for å prøve på den "naturlige" måten, og håper det går bra :)
Takk for gode ord! Klem tilbake

silje

26.04.2013 kl.14:16

Kjempeviktig tema.

Jeg jobber på sykehus, og har selv måtte finne frem en artikkel for å bevise til en overlege at hun tok feil da hun sa at barn av hiv-smitte alltid fikk hiv.

Lykke til videre og jeg håper dere fåt det til:D

Mie

26.04.2013 kl.15:12

Syntes det er kjempeleit at endel har vært så negative med kommentarene sine ... jeg kommenterte nå istad, og håper folk tar oppfordringen til å ta til seg ny kunnskap om HIV.. syntes det er vondt at dere ikke får adoptere. MEN når det gjelder akkurat det, så er jeg mindre overraska. Idag skal det ganske lite til før man ikke får adoptere. Selv har jeg en nevrologisk sykdom som gjør meg femti prosent uføre . Det er nok til at vi ikke får adoptere, en liten men fattig trøst kanskje? Det er vondest å tenke på at dere ikke stiller likt i prøverør utviklingen...

Marthe

28.04.2013 kl.15:24

Fantastiske kvinne! Du er en kjempe stor inspirasjon ! Masse lykke videre og håper alt ordner seg til slutt :)

Camilla Tobekk

05.05.2013 kl.09:03

Marthe: Takk for det!

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits