En stund etter blæremolaen

Nå er det en stund siden den spontanaborten som viste blæremola, det går veldig bra med de prøvene jeg fortsatt tar på ullevål i etterkant av dette. Godt er det. Forhåpentligvis er det bare en en blodprøve igjen før jeg er friskmeldt. De siste gangene har vært rutinekontroll har jeg fått beskjed om, og er jo glad for å bli fulgt seriøst opp. Det er slitsomt å bli minnet på det hver gang jeg må dit, men snart er det ferdig. Det som begynner bli litt tøft er jo nå nærmer det seg da jeg hadde fått termin. Har ikke tenkt så mye på det de forige månedene egentlig, men nå sniker tankene seg frem. Gjerne i settinger hvor jeg ser eller møter babyer eller høygravide. Det er sikkert en naturlig tanke å ha, men det er trist å tenke på at jeg nå skulle gått ut i permisjon og ventet på en liten en akuratt i disse dager. Men jeg prøver å tenker positivt, og håper det ordner seg for meg og min mann etterhvert.

Én kommentar

Mie

15.05.2013 kl.21:20

Jeg kan lett sette meg inn i tankene dine, hvor du tenker at du snart skulle fått en liten.. har vært i den situasjonen selv. har hatt en missed abort etter uke tolv og jeg har også mistet et barn rett etter fødsel. Det er noe man lever greit med etterhvert som tiden går. Men noen ganger kommer det slike stikk hvor man blir minnet på det og lar tankene vandre... -Jeg syntes du er så full av positive tanker, det er helt utrolig hvor mye lettere du har det med en slik innstilling, selv om det nok kan bli grått innimellom. Jeg heier som besatt på at dere snart skal få oppleve et fullgått svangerskap :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits