Artikkel i Hjemmet nr 25 2013

Denne uken er jeg i en artikkel i ukebladet Hjemmet, synes det er var viktig å takke ja til henvendelsen jeg fikk fra dem på våren i år. Tenkte at jeg vil med dette nå ut til en rekke mennesker som kanskje ikke ellers har lest så mye om hvordan utviklingen er gått fremover med både tanke på å leve med hiv og medisiner. I denne artikkelen forteller vi om barneønsket vårt. Jeg er veldig imponert over Christian som stiller opp sammen med meg i slike saker. Er veldig stolt av han som også velger å blottlegger sine private ting på trykk sammen med meg.

3 kommentarer

Helene Viktoria

21.06.2013 kl.14:22

Var en veldig sterk artikkel, men stå på, det ordner seg for dere til slutt :) den traff meg rett i hjertet.

Hilde Linnsund

21.06.2013 kl.17:28

Hei Camilla.

Tusen takk for en flott artikkel i Hjemmet. Jeg synes det er utrolig tøft og sterkt at du stiller opp og er åpen om din hiv diagnose. Håper virkelig at det er flere som nå kan tørre å gjøre det samme. Jeg jobber som prosjektleder for Leve med Hiv i Kirkens Bymisjon, Bergen. Det hadde vært fantastisk om du kunne ha kommet til treffpunkt, leve med hiv og møtt likesinnede kvinner og menn i Bergen, og delt din historie.

Igjen tusen takk for ditt mot og engasjement, og jeg ønsker dere begge to det aller beste, og håper at drømmen deres kan bli virkelig.

Gode hilsener fra Hilde

Jeanette

26.06.2013 kl.15:55

<3

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits