Jeg klarte det

Tenk at jeg snakket foran nesten 2000 mennesker i går! Det gikk veldig bra, 4 minutter som gikk veldig fort når jeg først var igang. Var utrolig nervøs da jeg sto å ventet på å gå ut på scenen, men så fort jeg kom ut og begynnte snakke med hun som intervjuet meg gikk det overaskene greit, jeg følte selv jeg kanskje fumlet litt med å si skikkelige setninger, men sikkert ingen andre som tenkte over det. Jeg prøvde å fokusere på hun som pratet med meg, men måtte jo se litt utover publikumet som var der. Det var ganske gøy å se alle som smilte og ga med positiv energi. Da jeg var ferdig og gikk av scenen måtte jeg bare vinke til alle, hehe. Det var veldig positiv og god atmosfære i hele hagen, flott å se så mange som bryr seg om Aksept. Jeg setter veldig pris på det huset, hadde nok ikke kommet dit jeg er i dag uten folkene som jeg prater med der. Både ansatte, og ikke minst de andre kvinnene jeg har delt så mye personlig med, og lært av deres personlige utfordringer i kvinnegruppa jeg har vært en del av i mange år nå.

2 kommentarer

Mørke hemmeligheter

26.06.2013 kl.18:17

Så flink du er :) Gratulerer med vel gjennomført intervju. Du er tøff!

Mie

27.06.2013 kl.19:56

Gratulerer!! Det er jo litt av en oppgave du har gjennomført. Syntes virkelig du er sterk som gjør dette. Det gledet nok mange at du stilte opp på dette.

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits