Dårlig periode

Har de siste ukene merket at jeg er veldig sliten. Jeg sover dårlig om natten, og drømmer mye. Det er ikke så lett å vite om det bare er en dårlig periode eller om det er en underliggende grunn. Jeg blir i slike perioder lettere deprimert også, er som en dårlig sirkel som ikke er lett å bryte. Hadde ikke tenkt så mye på om det kunne ha en sammenheng med medisinene jeg går på. Men etter å ha vært å snakket med apotekdamen min så viser det seg at det er nok medisinene.. Er jo greit å vite at det ikke bare meg som er grunnen, nå har jeg iallefall håp om bedring når jeg vet jeg kan bytte medisiner. Jeg fikk ikke time hos hiv-legen min før i mai, så får jo ikke gjort noe før jeg har vært der. Det er kanskje like greit at det er en stund til, ettersom jeg skal på ferie til Tenerife i 2 uker i påsken. Hadde vært dumt med innkjørings-bivirkninger av nye medisiner der. Men ser iallefall lysere på ting nå som jeg tror problemene kan bli løst snart. Har også slitt med å svette mye i det siste, så håper det også løser seg med et medisinbytte. Er utrolig kjipt å svette bare jeg går ut døra, føler meg ekkel og redd for å lukte vondt. Da er det ikke moro å være ute blandt folk. Har ikke fått noen indikasjon på at jeg lukter svett, men bare det å føle det selv gjør at jeg nok har trukket meg tilbake fra sosiale settinger.

4 kommentarer

18.06.2014 kl.17:30

Har du et nettverk med venner som er hiv positive ?

Camilla Tobekk

18.06.2014 kl.17:53

Ja det har jeg. Etter noen år i forskjellige jentegrupper på Aksept (senteret for alle berørt av hiv) har jeg blitt kjent med noen jenter på ca lik alder og samme livssituasjon. Det er godt å ha noen som man kan snakke med som forstår på en annen måte enn venner og familie.

18.06.2014 kl.18:30

er de du er venner med der utsatt for dette seksuelt eller ved andre metoder ??

Camilla Tobekk

18.06.2014 kl.19:21

Vi har taushetsplikt om de andre sin situasjon i gruppa, så jeg føler det blir feil om jeg svarer på det. Regner med det er forståelig :-)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits