Medisinbytte

Endelig har jeg vært hos legen å fått nye medisiner. Jeg har i flere måneder slitt med bivirkninger av Eviplera. Det er ikke lett å vite hva som er bivirkninger av medisiner og hva som er bare en kjip periode med stress og negative tanker. Men heldigvis har jeg en super apotekdame som er lett å snakke med. Så da fant vi ut at det er ingen grunn å lide med medisiner som ikke er bra for meg. Nå har jeg fått nye, riktig nok ikke bare en pille om dagen, men det er ikke det som er viktigst. Nå blir det to om morgenen og en om kvelden. Men satser på at disse er snillere med meg.

4 kommentarer

Kåre

02.05.2014 kl.20:39

Så bra at du har mulighet til å bytte medisin,etter som det står i forskjellige media så er medisinene bedre og effektivere nå(mindre antall piller?) enn når di kom ut i 1996.Er det blitt sånn at man nå kan ha nærmest normal livslengde med disse medisinene?.

Camilla Tobekk

07.05.2014 kl.12:45

Kåre: Ja det stemmer, nå for tiden har vi som må ta hivmedisiner ingen grunn til å leve kortere enn andre. Bivirkninger er et jo med all medisin, så det er i grunn bare å teste seg frem til noen som virker best for den enkelte. For alle kan reagere forskjellig på samme medisin.

16.06.2014 kl.23:40

hei jeg lurte på en ting. fikk du pep hiv medisiner før du fikk diagnosen ? Går på det nå og er veldig redd for at jeg har fått hiv. selv om legen sier at jeg ikke har fått det. pga smittebærer gikk på behandling og jeg går på pep.

Camilla Tobekk

17.06.2014 kl.07:28

Anonym: Hei, nei jeg gikk ikke på pep. Det gikk 4 år fra jeg ble smittet til jeg fant det ut. Så da var jo det for sent. Jeg kan berolige deg med at jeg og min mann har ubeskyttet sex, det har vi hatt i mange år. Han er ikke smittet, og vi vil selvfølgelig ikke ha ubeskyttet sex dersom vi tror han vil bli smittet. Så derfor tror jeg det kommer til å gå bra for deg siden du sier smittebæreren er på medisiner. Krysser iallefall fingrene og håper det beste. Ikke lett å gå å vente på den måten.. Klem

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

34, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits