Første trimester ferdig

Nå har det gått tre måneder, hurra. Synes fortsatt det er vanskelig å tro at det er en baby i magen min. Men snart går det sikkert opp for meg. Har jo både sett det på ultralyd, og hørt hjertelyden. Veldig gøy! Et eget liv som vokser i meg. Tenk noe så rart.

2 kommentarer

:)

25.11.2014 kl.06:04

Ååååå, gratulerer så mye! 3 mnd er jo en viktig milepæl! Jeg er vanvittig glad på deres vegne! Håper og krysser alt for at dette skal gå bra <3

:)

10.12.2014 kl.19:27

Er alt fortsatt fint? Jeg kjenner deg jo ikke, men jeg bryr meg om at du har det bra, og er uendelig glad på deres vegne <3

Camilla Tobekk

10.12.2014 kl.19:38

hei :) Det går fortsatt fint, er fortsatt en merkelig uvirkelig følelse å være gravid. Var på ultralyd på fredag, det var veldig gøy. Da så vi den lille bevege seg. Gleder meg for hver dag som går, og ser frem til når jeg begynner kjenne mer. Takk for omtanken, setter pris på det! Gode tanker sendes din vei :-)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

35, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits