En tur på legevakta

Hadde en skikkelig dårlig natt, nesten ikke sovet. Begynte å føle meg dårlig i går, men ble verre i natt. Vondt i halsen, trykk i hodet og verker i hele kroppen. Får vondt i magen når jeg hoster. Da jeg sto opp idag kjentes det ut som jeg kanskje kunne ha fått urinveisinfeksjon. Det skal man jo ta alvorlig i graviditeten, så vi dro på legevakta. Der var vi ikke alene..brukte over 4 timer på å vente på legen. Inne hos legen tok det ikke lange tiden, var negativ test på urinveisinfeksjon, så det er jo bra. Men det kan være bekkenløsning som presser og verker i korsryggen og lysken. Det vil jeg jo ikke ha, men får jo ikke gjort noe med det. Så da får jeg håpe jeg blir bedre i hals og hodet i løpet av helgen. 

Én kommentar

heia

08.01.2015 kl.19:51

Huff, da jeg leste dette ble jeg først veldig stressa og tenkte "nei nei nei, hun må ikke få infeksjon!", så ble letta da jeg så det ikke var UVI :) Håper formen kommer seg <3

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

35, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits