Bekkenvondt og boklansering

I går var det boklansering av boken Våre stemmer, hiv: 30 år i Norge. En bok jeg stilte opp i for over 2 år siden, som endelig er ute nå. Dette er en bok med over 30 forskjellige personer som forteller sin historie enten de har hiv, eller har med hiv å gjøre. Absolutt en bok som burde leses. Jeg var på lanseringen i går, og kan si det merkes i dag, med bekkensmerter som har vært ganske slitsomme i noen uker, er jeg i dag nesten ikke i stand til å gå. Føler meg som en skillpadde som sakte kommer meg fremover. Men håper det går seg litt til i løpet av dagen, for i morgen må jeg vaske og rydde klart til visning av leiligheten søndag.

Én kommentar

:)

22.04.2015 kl.18:44

Leste om deg i aftenposten. Tenk at den gangen prøvde du å bli gravid, og håpte at det var mulig. I dag er du faktisk gravid! Det er utrolig kjekt syns jeg. Selv om det er slitsomt og vondt gleder jeg meg på deres vegne :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Tobekk

Camilla Tobekk

35, Oslo

Jeg fant i 2006 ut at jeg var smittet av hiv. Jeg har siden da lært meg å akseptere og leve med det. Det har til tider vært tunge tider, men jeg har kommet meg sterkere ut av det. Utfordringer står jeg fremdeles ovenfor, og deler her mine gleder og sorger.

Kategorier

Arkiv

hits