Den tiden på året

Nå er det snart 1 desember, det er den tiden på året hiv får et lite løft i media. Jeg pleier å merke det ved at det da er journalister gjerne henvender seg til meg. Jeg synes det er et viktig tema å belyse. Ikke bare hiv, men som kvinne med hiv. Vi er litt mer usynlige i media når hiv blir tatt opp. Så derfor valgte jeg å stille opp i en artikkel på nettavisen nå i dag. Viktig at folk kan få vite mer om hiv, og hvordan det er å leve med denne sykdommen i dag. Jeg har jo til og med fått barn (som ikke er smittet), noe jeg selv trodde var umulig for 9 år siden da jeg fikk diagnosen. Så det skjer en utvikling fortsatt. Nye medisiner gir nye muligheter.

4 kommentarer

Ida

22.11.2015 kl.01:15

Jeg hadde aldri hørt om denne bloggen, men leste innlegget i nettavisen. All respekt til deg som tør å være så åpen om dette. Jeg beundrer ditt pågangsmot og din evne til å fortsette tross en del hinder. Stå på videre og nyt barselperioden. Ønsker deg alt det beste for fremtiden!

Christine

22.11.2015 kl.08:21

<3 Synes du er kjempetøff!

Anette

01.12.2015 kl.19:10

Hei, jeg synes du er en skikkelig tøffing! Hvordan det er å leve med med hiv er definitivt noe som må Informeres mye mer om ut i samfunnet! Jeg har lært mye om sykdommen i dag - på verdens hiv dag, og min holdning ovenfor denne sykdommen er helt annen enn hva den var i går ( i positiv forstand) stå på:)

Camilla Tobekk

01.12.2015 kl.19:59

Takk for det, så hyggelig å høre. Setter pris på det du sier, og er glad du lærte mer om hiv i dag ?

Skriv en ny kommentar

hits